Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ακυρώνεται ο ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός στην Ξάνθη;

Μαϊμού κάτοικοι Σταυρούπολης χαρακτηρίζονται δύο υποψήφιοι για το εκεί Τοπικό Συμβούλιο
Αν δεν εγκριθούν από το Πρωτοδικείο, τότε ο συνδυασμός δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές ενώ θα κινδυνεύσουν με φυλακή
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...


Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης με το που ανακοίνωσε ο Μειονοτικός Συνδυασμός «ΙΣΟΤΗΤΑ στο Δήμο Ξάνθης» τα ονόματα των υποψηφίων του μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες που δεχτήκαμε, χαρακτηρίζονται ως: «Μαϊμού» μόνιμοι ΚΑΤΟΙΚΟΙ Σταυρούπολης οι: 1) ΚΙΡ ΑΛΗ ΧΑΣΑΝ του ΜΟΥΜΙΝ 2) ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΜΠΙΝΟΥΡ του ΓΙΑΛΤΣΙΜ υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο Σταυρούπολης από την ΙΣΟΤΗΤΑ!»

«Δεν τους γνωρίζουμε, δεν τους είδαμε ποτέ στη Σταυρούπολη, πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μας εκπροσωπήσουν…», τόνιζαν με έμφαση και το ερώτημα από δω και πέρα είναι ένα.

-Θα τους… εγκρίνει το Πρωτοδικείο Ξάνθης; Διότι αν «ακυρωθούν» οι δύο υποψήφιοι μειονοτικοί ή ο ένας έστω εκ των υποψηφίων συμβούλων για το Τοπικό Συμβούλιο Σταυρούπολης, τότε όχι μόνο ακυρώνεται ο συνδυασμός και δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, αλλά κινδυνεύουν να πάνε φυλακή οι Κίραλη Χασάν του Μουμίν και Οσμάν Ογλού Μπινούρ για ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ!

-Για την τελευταία μάλιστα χθες ο δημοσιογράφος Κυριάκος Κεσίσογλου αποκάλυψε στην «Ανοιχτή Γραμμή» ότι, «τη γνωρίζει, μένει στη Ξάνθη, είναι μέλος στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και καμία σχέση δεν έχει με τη Σταυρούπολη»!!


ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗ….

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105;


Για το συγκεκριμένο όμως θέμα, διατυπώνονται διάφορες αιχμές και υπαινιγμοί και για τον Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιώργο Καρασακαλίδη που εξακολουθεί να «μπερδεύει» το Νόμο και να ομιλεί περί…προεκλογικών μεταδημοτεύσεων της τελευταίας στιγμής, όταν «αυτό ισχύει για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όχι όμως και για τους υποψηφίους Τοπικούς συμβούλους»!!!

-Τα καυτά ερωτήματα της κοινής γνώμης.

1. Γνωρίζεις κύριε Δήμαρχε της Σταυρούπολης τον κύριο Κίραλη Χασάν του Μουμίν και την κυρία Οσμάν Ογλού Μπινούρ, στέλεχος της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης που δηλώνει… μόνιμη κάτοικος Σταυρούπολης ενώ είναι δημότης… Βιστωνίδας και μένει στη Ξάνθη;

2. Γνωρίζεις κύριε Καρασακαλίδη ότι «η μεταδημότευση για εκλογικούς λόγους» ισχύει μόνο για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους κι όχι για τους ΤΟΠΙΚΟΥΣ; Υπέγραψαν οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105;;;;

3. Αληθεύει Δήμαρχε της Σταυρούπολης ότι εξακολουθείς και έχεις νομικό σύμβουλο τον δικηγόρο Θεολόγο Καλαϊτζή;

4. Γνωρίζεις ότι στο Συμβούλιο της Επικρατείας ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ είναι η εισήγηση για όλες τις αιτήσεις των Δήμων που κατατέθηκαν εκφράζοντας την αντίθεσή τους για το Σχέδιο «Καλλικράτης»;
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/