Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μισός Κομοτηναίος ο Κενάν του δημοφιλούς σήριαλ "Κισμέτ"

Βρέθηκε στην Αθήνα και αποκάλυψε ότι του αρέσει η Ελλάδα, ότι τρελαίνεται για ούζο και ότι ο πατέρας του μιλάει άπταιστα ελληνικά και έχει φίλους στην Θράκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Στην Αθήνα βρέθηκε για δύο μέρες ο Κενάν ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Κισμέτ.

Ο δημοφιλής Κενάν που το πραγματικό του όνομα είναι Μπουράκ Χακί αποκάλυψε ότι έχει ελληνικές ρίζες. Όπως λέει ο ίδιος ο πατέρας του γεννήθηκε στην Κομοτηνή, μιλάει πολύ καλά ελληνικά και έχει πολλούς φίλους στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Ο ίδιος ο Κενάν δεν κατάφερε να μάθει τα ελληνικά, τρελαίνεται όμως για ούζο. Λατρεύει τη θάλασσα και το τάβλι. Αγαπά τις καταδύσεις, τις διακοπές στα νησιά και τρελαίνεται για χταπόδι. «Στον βυθό αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Ηρεμώ και νιώθω πώς ξεφεύγω», τόνισε ο Μπουράκ ή Κενάν.

Εν τω μεταξύ έτοιμη για το δεύτερο παιδί της είναι η σύζυγος του (Μπουράκ Χακί) Κενάν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 όταν και οι δύο μεσουρανούσαν ως μοντέλα. Η καριέρα τους είχε φτάσει και έξω από τα σύνορα της Τουρκίας καθώς δούλευαν και για γνωστούς οίκους της Γαλλίας.

Η Σεμά Σιμσέκ, που έχει εκλεγεί καλύτερο μοντέλο της Τουρκίας, το 1995 ήρθε τέταρτη στην κατάταξη των μοντέλων παγκόσμια στο διαγωνισμό Best Model of the World. Γνώρισε τον Μπουράκ Χακί όταν ήταν κι εκείνος μοντέλο και παντρεύτηκαν το 2001. Το 2008 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ο Ρουζγκιάρ, που τώρα είναι 3 χρονών.


Πηγή:   http://www.xronos.gr/