Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τα τελευταία νέα της Skoda Ξάνθη ενόψει αναχώρησης για την Αθήνα

Τετραήμερη θα είναι η παραμονή στην πρωτεύουσα, αφού μετά το ματς με τον Ατρόμητο το Σάββατο έχει και κύπελλο με τον Εθνικό Αστέρα την Τρίτη
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας εχθές ενώ από σήμερα επιστροφή και πάλι στις πρωινές μέχρι και την Παρασκευή, πριν η ομάδα αναχωρήσει προετοιμαζόμενοι για τετραήμερο στην Αθήνα. Στην πρωτεύουσα θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη και αυτό γιατί το Σάββατο αγωνίζεται για το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο ενώ την Τρίτη με τον Εθνικό Αστέρα για το κύπελλο. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο Κορωπίου και στο Δημοτικό Βουλιαγμένης.


Προπόνηση : Αν και δούλεψε αρκετά στην τακτική ο Γιώργος Παράσχος στην χθεσινή προπόνηση ακόμα και την ώρα του μίνι διπλού κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Εξάλλου, απομένουν άλλες δυο προπονήσεις, σήμερα και αύριο για να δείξει το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Αλλαγές θα υπάρξουν σίγουρα ξεκινώντας από την μεσαία γραμμή εκεί που κάποιος θα πρέπει να πάρει την θέση του τραυματία Μποατεγκ, με πρώτους επιλαχόντες τους Βασιλακάκη και Κατόνγκο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση στη συγκεκριμένη θέση του Θανάση Κωστούλα που όταν χρειάστηκε κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον άξονα με μεγάλη επιτυχία. Το σίγουρο είναι ότι ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει έναν προβληματισμό ακόμη. Αλλαγή μπορεί να υπάρξει και στα άκρα και εκεί ίσως να έχει να κάνει με το ντεμπούτο του Ντιέγκο Κιντάνα για φέτος. Όλα αυτά βέβαια μέχρι στιγμής είναι εικασίες.

Τραυματίες : Ο Τζορτζ Μποατεγκ και ο Πέτρος Μάνταλος συνέχισαν την θεραπεία τους και εχθές, ενώ για ακόμη μια ημέρα δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο, o Tζακι η περίπτωσή του πρόκειται να ξεκαθαρίσει την Πέμπτη. Ο Μάουρο Πόι γυμνάστηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση για προληπτικούς λόγους αποχώρησε ο Σπύρος Βάλλας χωρίς να έχει κάτι ανησυχητικό.



Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/