Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκλήθη σε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου ο Πεταλωτής

Θα αποτιμηθεί η πολιτική κατάταση και το μήνυμα της κάλπης, πριν προχωρήσει σε δήλωση ο Πρωθυπουργός

Προμηνύονται σοβαρές πολιτικές εξελίξεις. Δίνουν και παίρνουν οι φήμες.
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολoγίου μας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής εκλήθη να παρίσταται σε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία θα γίνει υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού. Σε αυτήν  θα εκτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και λέγεται ότι θα μετέχουν τα περισσότερα από τα μέλη του Συντονιστικού Κέντρου της Κυβέρνησης που συνεδριάζει καθημερινά για την επικοινωνιακή πολιτική στο υπουργείο Εσωτερικών (Ραγκούσης, Γερουλάνος, Αθανασάκης, Βάρτζελη κλπ).

Από την σύσκεψη αυτή θα αποφασιστεί η δήλωση του Πρωθυπουργού, που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις: αν θα πάμε άμεσα σε εκλογές βουλευτικές ή όχι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εξαιτίας της έκτακτης σύσκεψης ο Πεταλωτής έσπευσε να ενημερώσει κανάλι, στο οποίο είχε υποσχεθεί συμμετοχή στο εκλογικό πάνελ, ότι θα καθυστερήσει την εμφάνισή του.

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες συγκρουόμενες για την κατάσταση στις Περιφέρειες και κυρίως στην Αττική και στους Δήμους Αθήνας και Πειραιά. Κυρίως από αυτό το αποτέλεσμα αλλά και από το αν θα χαθεί κάποια σίγουρη Περιφέρεια, όπως θεωρούνταν στο ΠΑΣΟΚ η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα βαρύνουν την απόφαση του Πρωθυπουργού.

Υπάρχουν πάντως κάποιοι που θεωρούν ότι είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Και ανάμεσα σε αυτά παίζει δυνατά και εκείνο του να  προκηρύξει από σήμερα πρόωρες εκλογές με δημόσιο διάγγελμά του on camera.