Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

"Τσάι τέλους χρονιάς" από τον τομέα γυναικών Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΠΙΡΛΙΚ"


O τομέας γυναικών της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης στις 15 Δεκεμβρίου οργάνωσε στην αίθουσα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης "Τσάι τέλους χρονιάς". Την πρώτη ομιλία στην εκδήλωση αυτή που είχε την έννοια αποχαιρετισμού, έκανε η Νεβριγιέ Ντεληχουσείν, η οποία ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους όλες τις γυναίκες.

Στην εκδήλωση μετείχαν η Γκιουλσούμ Μάντατζη-σύζυγος του βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, η Ναλάν Μουσταφάογλου-σύζυγος του αντινομάρχη Ξάνθης, η βοηθός του μουφτή Ξάνθης Φατμά Ιμάμ, γυναίκες θρησκευτικοί λειτουργοί και πολλές Ξανθιώτισσες.

Ο μπουφές που είχε ετοιμαστεί από τον τομέα γυναικών της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και η μουσική που έπαιξε το νεοσυσταθέν υπό την αιγίδα της ΤΕΞ μουσικό συγκρότημα “Trakya Band” κέρδισαν τον θαυμασμό όλων των συμμετεχόντων. Επίσης, από τις γυναίκες που μετείχαν, διάβασαν ποιήματα προκαλώντας συγκίνηση.

Πέραν τούτου η δασκάλα των μαθημάτων κοσμηματοποιίας της ΤΕΞ κυρία Σουκράν, έδειξε στις γυναίκες μας πως γίνεται ένα κόσμημα, το οποίο αποτέλεσε και το αναμνηστικό της βραδιάς.


Πηγή:  http://tourkikanea.wordpress.com/