Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Διάσημοι Θρακιώτες σε τουρνουά... πόκερ στην Βαρκελώνη

Κέρδισαν ή έχασαν στα χαρτιά
η αλεξανδρουπολίτισσα
ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή και ο επίσης εβρίτης ηθοποιός και παρουσιαστής Ρένος Χαραλαμπίδης;

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το European Poker Tour στη Βαρκελώνη όπου είχαμε την συμμετοχή πολλών Ελλήνων παικτών αλλά και πολλές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα.

Στο πρόγραμμα του EPT Barcelona υπήρχε και ένα φιλανθρωπικό event στο οποίο οποί συμμετείχαν σταρ της ελληνικής showbiz και οι νικητές θα διέθεταν τα χρήματα που θα κέρδιζαν σε κάποιο ίδρυμα.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Πηγή Δεβετζή. Ο πρώτος, μάλιστα, κατάφερε να αναδειχθεί ο νικητής του τουρνουά, επικρατώντας στο heads-up του Σάββα Πούμπουρα και αποκόμισε το έπαθλο των €15,000 το και δώρισε στο εργαστήρι αποκατάστασης ''Παναγία Ελεούσα'' για παιδιά με νοητική στέρηση στο Μεσολόγγι.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, παραχώρησε συνέντευξη σε πολύ γνωστό περιοδικό και μίλησε για το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε, λέγοντας τα εξής: «Η εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση, η Poker Stars, επικοινώνησε μαζί μου, όπως έγινε και με τους άλλους διαγωνιζόμενους που βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη - τους Γιάννη Στάνκογλου, Πηγή Δεβετζή, Σάββα Πούμπουρα, Ρένο Χαραλαμπίδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Κατερίνα Ζαρίφη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργο Χατζηπαύλου - για να συμμετάσχουμε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό αγώνων poker αποκλειστικά για αναγνωρίσιμα πρόσωπα από όλη την Ευρώπη. Το μεγάλο μου κίνητρο όμως για να συμμετάσχω ήταν ότι τα κέρδη, για όποιον κέρδιζε στον τελικό, θα πήγαιναν σε ίδρυμα ή φιλανθρωπικό οργανισμό που έχουμε ήδη επιλέξει από πριν».
Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του στο τουρνουά λέγοντας ότι πέρασε στην δεύτερη φάση χωρίς να παίξει κάποια ιδιαίτερη παρτίδα, καθώς οι Αναστασοπούλου, Ζαρίφη και Χαραλαμπίδης χτυπιόντουσαν μόνοι τους. Στον τελικό, αντιμετώπισε τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος ήταν πολύ αγχωμένος και ο Τσιμιτσέλης με καθαρό μυαλό, στρατηγική και πολλές μπλόφες κατάφερε να τον κερδίσει. Για την δεύτερη θέση, ο Πούμπουρας κέρδισε το ποσό των €5,000 το οποίο δώρισε στο ίδρυμα Θεοτόκος για παιδιά.
Τέλος, το τουρνουά μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση μέσω του καναλιού Alpha την πρωτοχρονιά με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και στον σχολιασμό τον Γιώργο Χατζηπαύλου.


Πηγή:  http://www.pokerunion.gr/