Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αναζητείται ακόμα κρατούμενος που δραπέτευσε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου

Οι επτά είχαν διαφύγει λίγο νωρίτερα προς τον κάμπο, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της πρωτοχρονιάτικης ραστώνης, αλλά για τους έξι το τάξίδι της ελευθερίας δεν κράτησε πολύ

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Συνελήφθησαν την Κυριακή (1-1-2012) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου, έξι από τους επτά αλλοδαπούς (κρατούμενοι, ως μη νόμιμοι μετανάστες), οι οποίοι λίγη ώρα πριν υπερπήδησαν την εξωτερική περίφραξη του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και διέφυγαν προς τον κάμπο του Σουφλίου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης αντελήφθησαν άμεσα την ενέργεια τους και με τη συνδρομή δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έξι από τους αλλοδαπούς, οι πέντε από τους οποίους πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση.

Τρεις από τους συλληφθέντες είναι Ιρανοί, ένας Αφγανός, ένας Πακιστανός και ένας Δομινικανός, ενώ αναζητείται ακόμα ένας Δομινικανός.

Όπως διαπιστώθηκε, οι αλλοδαποί έφθασαν στην εξωτερική περίφραξη, από άνοιγμα που δημιούργησαν στον τοίχο του χώρου κράτησής τους .

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Για το περιστατικό διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε) από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.
 
.