Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τον πρωτοπόρο Ηρακλή φιλοξενεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Απόψε στις 7.00 το απόγευμα η αναμέτρηση, με τους Εβρίτες να μετρούν σερί αρνητικών εμφανίσεων και να κινδυνεύουν

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Τον πρωτοπόρο Ηρακλή φιλοξενεί το Σάββατο 15/01 στις 7μμ στο Κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ο Εθνικός. Οι Εβρίτες μετρούν ένα αρνητικό σερί με αρνητικές εμφανίσεις, η τελευταία την Τετάρτη στη Λαμία, και επιθυμούν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια του δευτέρου γύρου.

Ο νέος διαγώνιος του Εθνικού Σιν Φάιγκα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Αλεξανδρούπολης και θέλει να δείξει καλά στοιχεία μετά το 6/23 της πρεμιέρας του. Κλειδί για την καλή παρουσία της ομάδας του Γ. Ανδρεάδη θα είναι η ποιότητα της υποδοχής που προχθές ήταν τραγική, αφού απέναντι στο καλό σερβίς των Θεσσαλονικέων θα κριθεί η επιθετική ανάπτυξη.

Στους άλλους αγώνες η ανεβασμένη ΕΑΠ θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία περνώντας νικηφόρα και από την Πολίχνη, με τον Επίκουρο να προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Καλαμαριά. Ντέρμπι θα έχουμε στα Βασιλικά ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες τον Αρη και τη Λαμία, ενώ σημαντικό παιχνίδι έχουμε στην ουρά με τον Πανελλήνιο να φιλοξενεί τον Απόλλωνα.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό θα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με την Κηφισιά.



(10η αγωνιστική)

Σάββατο (15/01)

Πολίχνης, 19.00: Επίκουρος - ΕΑ Πατρών Λουξ

Βασιλικών, 19.00: Αρης Μαρμούρης ΑΕ - ΓΣ Λαμία

Αλεξανδρούπολης, 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής

Πανελληνίου, 19.00: Πανελλήνιος ΓΣ - Απόλλων Καλαμαριάς


Κυριακή (16/01)

Γλυφάδας, 15.00 (Novasports): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ, 18.00, ΠΑΟΚ - ΑΟ Κηφισιάς



Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/