Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Skoda Ξάνθη

Παρουσία της διοίκησης, του Μητροπολίτη Παντελεήμονα και των τοπικών πολιτικών αρχών

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ;




Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Le Chalet η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι τοπικοί άρχοντες της πόλης , το τεχνικό επιτελείο της ομάδας , το ποδοσφαιρικό τμήμα , δημοσιογράφοι του τοπικού τύπου και αντιπρόσωποι των δύο συλλόγων φιλάθλων της ομάδας.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Προέδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ο οποίος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος , στάθηκε στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες που είναι η κλήση της ομάδας από τον αθλητικό εισαγγελέα περί ρατσιστικών συνθημάτων εις βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ για το οποίο δήλωσε: ”Είναι αδιανόητο ο κόσμος της Skoda Ξάνθη ο οποίος έχει τιμηθεί για το ήθος του να κατηγορείται για το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύω πως ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη κατάσταση”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων ο οποίος στάθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της Skoda Ξάνθη , ευχαριστώντας τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο για την ευαισθησία που δείχνει σε ευπαθείς ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος οι τυχεροί της βραδιάς όσο αφορά τα φλουριά της βασιλόπιτας ήταν ο Μπόατενγκ για τους «μεγάλους» ενώ οι Ντόσκας και Σιμτσάκης κέρδισαν το φλουριά για τους "μικρούς".


Πηγή:   http://www.xanthisports.gr/