Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ερχεται για συναυλία στην Θράκη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που χάρισε δαχτυλίδι στην Ζέτα Μακρυπούλια

Oλες οι λεπτομέρεις για το δώρο και την σχέση των δύο καλλιτεχνών, αλλά και για την προσεχή εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή στην περιοχή μας
                               ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
                               ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ;


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από πολλή σκέψη, δώρισε στην Ζέτα Μακρυπούλια για δώρο Χριστουγέννων ένα δαχτυλίδι. Το πήρε από γνωστό κοσμηματοπωλείο και είναι σε μοντέρνα σχεδίαση, μαύρο, με λευκές πέτρες.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν έχει σχέση ούτε με πρόταση γάμου, ούτε με μονόπετρα. Άνθρωποι που τους ζουν από κοντά λένε, πάντως, ότι το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του περίοδο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής νιώθει ότι ωριμάζει η στιγμή που θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να προχωρά σε οικογένεια. Όμως, η απόφαση αυτή εναπόκειται περισσότερο στην πλευρά της Ζέτας.

Προς το παρόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις περιοδείες που ξεκινά ανά την Ελλάδα μετά την μεγάλη επιτυχία του τελευταίου του δίσκου. Στις 5 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Στις 12 στην Ξάνθη, στις 19 στην Πάτρα και στις 26 στην Αθήνα.


Πηγή:  http://www.star.gr/