Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια και προσαγωγές στον Αγ. Παντελεήμονα για τους μετανάστες

Φράγμα στους διαδηλωτές για το... φράγμα έβαλαν οι αστυνομικές δυνάμεις

Ακροδεξιοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ακροδεξιοί που έχουν οχυρωθεί στην εκκλησία της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα συγκρούονται με δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες τους απωθούν κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών. Αρκετά άτομα έχουν προσαχθεί από την αστυνομία, ενώ το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο έχει πλέον ολοκληρωθεί και οι δρόμοι δίνονται σιγά –σιγά στην κυκλοφορία.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές που αντιτάσσονταν στο φράγμα στον Έβρο ξεκίνησαν από τα Προπύλαια αλλά δεν κατάφεραν τελικά να φθάσουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς η αστυνομία τους απαγόρευσε την πρόσβαση υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων με τους τα μέλη των «Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα», οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση των μεταναστών από την περιοχή

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή επεισοδίων. «Ξεπουλημένους προδότες συνδικαλιστές» και «προσκυνημένους ραγιάδες» χαρακτηρίζει τους συμμετέχοντες στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο η "Επιτροπή κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα", που έκανε αντισυλλαλητήριο νωρίτερα, ενώ σημειώνει ότι «με όπλο τη σημαία μας και κάστρο την ψυχή μας» θα «βάλουμε τέλος στον εφιάλτη των λαθρομεταναστών».

.