Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Κανονικά ο αρχηγός της Ξάνθης στον αγώνα με τον Ηρακλή


Η ιώση που ταλαιπωρούσε τον Θανάση Κωστούλα υποχώρησε και πλέον προπονείται κανονικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Η ίωση που ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες τον Θανάση Κωστούλα δεν υφίσταται πια μιας και ο αρχηγός έδωσε κανονικά το παρόν στη χθεσινή προπόνηση, οπότε εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή το μοναδικό πρόβλημα που καλούνται να ξεπεράσουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης είναι το τσουχτερό κρύο και ο αέρας (όσοι ξέρουν από Πηγάδια…) που δυσχεραίνουν τις προσπάθειες στην προπόνηση.


Στη χθεσινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική, στον τρόπο ανάπτυξης και τα τελειώματα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τον τρόπο που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές. Δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να αποτελέσουν και επιλογές, όπως για παράδειγμα να ξεκινήσει στην αρχική εντεκάδα ο Κατόνγκο και μετά από καιρό ίσως δούμε και τον Γκλέισον. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη σημερινή πρωινή 11:00πμ και τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή.

Η αυριανή αναμέτρηση συγκαταλέγεται στα πιο σημαντικά ματς για τη συνέχεια, τόσο για την Σκόντα Ξάνθη όσο και για τον Ηρακλή. Οι δυο ομάδες βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο σημείο, απέχοντας δηλαδή έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής.


Πηγή: http://xanthireds.blogspot.com/