Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συγκλονιστικές εικόνες από το τροχαιο στην Αν. Θράκη

Το λεωφορείο που πήγαινε προς Πόλη έπεσε σε χαράδρα οκτώ μέτρων λόγω παγετού, παρασύροντας και έλληνες στον θάνατο

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΟΝΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΤΟΥ



Το τροχαίο έγινε κοντά στην περιοχή της Ανδριανούπολης. Βγήκε από το δρόμο λόγω παγετού και έπεσε με το πλάι σε βάθος οκτώ μέτρων.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές, οι νεκροί είναι όλοι μεταξύ 41 και 46 ετών. Ο Τούρκος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και κρατείται από τις τουρκικές αρχές.

Το δυστύχημα έγινε στις έξι και μισή το πρωί στο 29 χλμ μεταξύ Ρεδεστού και Μαλγάρων (Τουρκίας). Ο οδηγός δεν πρόσεξε τον λεγόμενο “μαύρο πάγο” στο δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει το έλεγχο και το βαρύ όχημα να βγει από το δρόμο.

Ο Στέφανος Χατζημανώλης, εκπρόσωπος της εταιρείας Silver Holidays, υπο-αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής είπε ότι το λεωφορείο ξεκίνησε χθες στις 5 το απόγευμα από την Αθήνα με πέντε άτομα και όταν έφθασε στη Θεσσαλονίκη επιβιβάστηκαν σ' αυτό άλλα τέσσερα άτομα.

Ο σύμβουλος Τύπου του Ελληνικού Προξενείου στην Πόλη ανέφερε στο newsit πως οι τραυματίες των οποίων η κατάσταση δεν έχει σταθεί δυνατό να διευκρινιστεί έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ρεδεστού και Μαλγάρων (Τουρκίας).

Στο σημείο σπεύδει η γενική πρόξενος της Ελλάδας στην Ανδριανούπολη για να εκτιμήσει την κατάσταση από κοντά.



 
Πηγή:  http://www.newsit.gr/