Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η επίσημη ανακοινωση για την εξιχνίαση ληστείας σε σουπερμάρκετ


Μια ακόμη επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης αποτελεί η σύλληψη των τριών (τελικά) δραστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΔΡΑΣΤΩΝ


Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης, εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε την 25-02-2011 και ώρα 21.30΄ σε σούπερ μάρκετ, στο 7ο χλμ. της Ε.Ο.Αλεξ/πολης- Συνόρων, κατά την οποία δύο άτομα με καλλυμένα τα πρόσωπα και την απειλή όπλων απέσπασαν από δύο υπαλλήλους το χρηματικό ποσό των 26.500,00 €.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες ενέργειες συνελήφθησαν, εντός ορίων αυτοφώρου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 35, 32 και 25 ετών, κάτοικοι περιφερείας Αλεξ/πολης, οι οποίοι συνέστησαν εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών. Δύο από αυτούς, διέπραξαν την εν λόγω ληστεία, ενώ ο τρίτος ως συνεργός διευκόλυνε τη διαφυγή τους, με Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας της μητρός του.

Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν, ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 25,373,00 €, που είναι το αφαιρεθέν ποσό, καθώς και τα όπλα και λοιπά ενδύματα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη ληστεία. Ειδικότερα για τα όπλα προέκυψε ότι, επρόκειτο για ένα περίστροφο κρότου και ένα πιστόλι ρέπλικα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.