Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νίκησε Ιωάννινα και κρύο η Ορεστιάδα

Είχε εύκολο έργο για την 11η αγωνιστική της Β' Εθνικής Βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Εύκολο έργο είχε κατά την 11η αγωνιστική της Β Εθνικής ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κόντρα στην ΦΕ Ιωαννίνων. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 και κράτησα την διαφορά ασφαλείας που έχουν από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Στο κλειστό της Ορεστιάδας και παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Έβρο ο ΑΟΟ συνέχισε απτόητος το έργο του και με το 3-0 πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στην φετινή του συγκομιδή.

Οι «πράσινοι» παρουσία 300 φίλων τους αν και δυσκολεύθηκαν κάπως στο πρώτο σετ από τους παίκτες των Ιωαννίνων στο τέλος με το 25-23 έκαναν το 1-0 και απλοποίησαν την συνέχεια.

Στο δεύτερο σετ ο Αθλητικός Όμιλος επικράτησε ολοκληρωτικά και με το 25-14 έφθασε στο 2-0. Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» απέκτησαν από νωρίς μια διαφορά και στο τέλος με το 25-22 πανηγύρισαν το 3-0 και πλέον κοιτάν το ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μπάμπης Σταματόπουλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με πασαδόρο τον Καψαλιάρη, ακραίους τους Αρχοντίδη, Γραμματικόπουλο, κεντρικούς τους Κεμανετζή, Χουσίδη, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη και λίμπερο τον Κοκολάκη.

Από τα μέσα του δεύτερου σετ πέρασε στη θέση του Κοκολάκη τον Τοπαλίδη που χρησιμοποιήθηκε μέχρι τέλους του αγώνα, ενώ αλλαγή πέρασαν και οι Προδρομίδη Μποκαλίδης, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Σκαρλατίδης και Νένογλου.
 
 
Πηγή:  http://orestiadavolley.blogspot.com/