Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμος για το διπλό ο Πανθρακικός

Αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στις 3.00 το μεσημέρι με μόνο στόχο τη νίκη

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αυριανή αναμέτρηση στα Τρίκαλα. Η αναμέτρηση θεωρείται από πολλούς κομβική, καθώς σε περίπτωση νίκης, οι "πράσινοι" μειώνουν τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την 6η θέση και ξαναμπαίνουν δυναμικά στη διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στα play off. Σε αντίθετη περίπτωση, οι πιθανότητες μειώνονται στο ελάχιστο.

Στα αγωνιστικά, ο Εμίλιο Φερέρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για την σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα των Τρικάλων αφού τόσο ο Μανώλης Λιαπάκης όσο και ο Μπέντζαμιν Νικέζ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζανκαθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του με την κατάλληλη φυσιοθεραπεία και τις απαραίτητες συμβουλές από το ιατρικό επιτελείο με αποτέλεσμα να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες. Όσον αφορά τον Βέλγο μέσο μετά την ξεκούραση της Πέμπτης πήρε κανονικά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις με αποτέλεσμα να αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του Βέλγου προπονητή. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα απουσιάσει από τον αγώνα είναι ο Σέρβος Φιλίπ Αρσενίεβιτς που είναι τιμωρημένος με 1 αγωνιστική καθώς είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κριστ, Μάλκι, Νικέζ, Ορλάντο, Ούλμερς, Πετρέσκου, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Νατσούρας, Περπερίδης, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης και Τζιωρτζιόπουλος. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Ανδριόλας, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος (άμυνα), Νικές, Ζησόπουλος ( αμυντικά χαφ) έχοντας πλάγια τους Ούλμερς, Ρομπέρ και στην επίθεση οι Ορλάντο, Μάλκι.

Tην αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, του συνδέσμου Φθιώτιδας, έχοντας ως βοηθούς τους κυρίους Αθανασόπουλο, Οπτόσογλου του συνδέσμου Αττικής και τέταρτο τον κύριο Τζήλο , του συνδέσμου Λάρισας

Η κινητοποίηση του κόσμου για αυτήν την αναμέτρηση είναι μεγάλη, καθώς ένα πούλμαν με φιλάθλους της ομάδας θα αναχωρήσει από την Κομοτηνή με προορισμό τα Τρίκαλα το πρωί της Κυριακής


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/