Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χρήστος Σταϊκούρας στην Κομοτηνή


Ο αν. τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ μίλησε χθες σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης και το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων της Θράκης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Σε σύσκεψη φορέων της Ροδόπης, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα του κόμματος για την οικονομία, παρέστη το μεσημέρι του Σαββάτου ο βουλευτής Φθιώτιδας και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας (τυγχάνει και κουμπάρος και πολιτικός φίλος του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη).

Ο Χρήστος Σταϊκούρας βρέθηκε στην Κομοτηνή προκειμένου να παραστεί σε σύσκεψη εκπροσώπων όλων των Επιμελητηρίων Εμπορικού, Επαγγελματικού, Τεχνικού και Οικονομικού, καθώς και των επιστημονικών φορέων που έγινε στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, σχετικά με τα προβλήματα του νομού και τις προτάσεις τους, την οικονομική κρίση, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την οικονομία.

Ο κ. Σταϊκούρας το βράδυ ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Φιλία» στην Κομοτηνή.

.