Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Βαριά ήττα για τον Πανθρακικό από τα Τρίκαλα

Είχε την πρωτοβουλία, έχασε τις ευκαιρίες αλλά ηττήθηκε και 4-0

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Μόνο με τις... εντυπώσεις έφυγε ο Πανθρακικός από τα Τρίκαλα. Οι Θρακιώτες αν και ήταν αυτοί που έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από τον ΑΟΤ, ο οποίος παρέμεινε για 11ο ματς αήττητος και οδεύει ολοταχώς για τα πλέι οφ.

Στο δια ταύτα ο Μανουσάκης στο 21' σκοράρε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουέλινγκτον και ασταθή απόκρουση του Ανδριόλα. Ο Πανθρακικός με κινητήριο μοχλό τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο, Κριστ (39',41'), άγγιξε την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το πρώτο με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά αναζητώντας το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Στο 58’ ο Μίνγκας κόντρα στη ροή του αγώνα εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Ουέλινγκτον, πλάσαρε υποδειγματικά τον Ανδριόλα , «γράφοντας» το 2-0.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα ο Κοντογουλίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το... κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Σαρακατσάνος, ο οποίος εκμεταλευόμενος τη σύγχυση στα καρέ του Ανδριόλα έκανε το τελικό 4-0.



ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ:  21' Μανουσάκης σουτ, 58' Μίνγκας σουτ, 68' Κοντογουλίδης σουτ, 82' Σαρακατσάνος σουτ

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (50' Μπακομήτρος), Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Μπριλάκης, Μίνγκας (83' Στεπάνοβιτς), Σαρακατσάνος, Ουέλινγκτον (74' Γιώτας).

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος (68' Σουλτανίδης), Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Νικέζ (71' Λιαπάκης), Ούλμερς, Κριστ, Μάλκι, Ορλάντο (18' λ.τ Ρομπέρ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Αθανασόπουλος, Απτόσογλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίνγκας, Χρήστου - Βαγγελόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Λιαπάκης

.