Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Γκολ στην εκπνοή και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων


Έχασε στο ΔΑΚ Κομοτηνής με 1-0 από την Δανία, με γκολ που μπήκε στις καθυστερήσεις

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Δανίας στην Κομοτηνή και έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έπαιζε από το 36΄ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καραγκούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 6΄). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που έστειλε τη Δανία στα τελικά της διοργάνωσης, πέτυχε ο ο Πούλσεν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ο Βέλγος διαιτητής της αναμέτρησης Dierick Christof παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ανδρεόπουλο (80+3΄), Άντερσεν (40+2΄) και Όλσεν (80+2΄).

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Καραγκούνης, Συμεωνίδης, Βοσνακίδης, Σιώπης, Μαυρίας, Ανδρεόπουλος, Γαννιτσάνης (51΄ Δεμρτζόγλου), Αναστασόπουλος (68΄ Διβανές), Μουζακίτης (41΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Δημητρίου

ΔΑΝΙΑ: Κορχ, Χολστ, Γιόχανσεν, Ντούρμισι, Όλσεν, Νόργκααρντ, Κρίστενσεν (55΄ Πούλσεν), Ζοχόρε, Φίσκερ, Άκουιστ (70΄ Γιένσεν), Άντερσεν (55΄ Άμανκβα)

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες δεν το έβαλαν κάτω. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο, εκτός από ικανότητα, πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Εμείς σήμερα σταθήκαμε άτυχοι σε όλα τα επίπεδα. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά για τη θέληση και την αγωνιστική τους εικόνα, σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά", ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Παχατουρίδη.

Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου το ΕΪΡΕ κέρδισε 4-1 τη Λετονία.

.