Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Για τη νίκη-πρόκριση οι Παίδες κόντρα στη Δανία

Διεκδικούν στις 12.00 το μεσημέρι
στο ΔΑΚ Κομοτηνής την παρουσία
τους στα τελικά του EURO U-17 2011

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με τη συμμετοχή όλων των νεαρών διεθνών πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής Παίδων στο γήπεδο του Μεσοχωρίου, ενόψει του τελευταίου και πιο κρίσιμου αγώνα για την πρόκριση στη τελική φάση του EURO U-17 2011 με αντίπαλο τη Δανία (28/3, 12:00, ΟΠΑΠ ΔΑΚ Κομοτηνής). Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Christof Dierick από το Βέλγιο.

Η ελληνική ομάδα με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Την αισιοδοξία τους για την αυριανή αναμέτρηση, εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο epo.gr, οι διεθνείς Αλέξανδρος Μουζακίτης και Τάσος Καντούτσης:

Αλέξανδρος Μουζακίτης: «Το ματς με τη Δανία είναι το πιο σημαντικό του τουρνουά. Τελικά, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη βαθμολογία, όλα θα κριθούν στα τελευταία λεπτά. Έχουμε καλύτερη ομάδα από τη Δανία και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο. Όλοι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε θέληση και πίστη στις δυνατότητές μας. Η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αποτελεί για κάθε έναν από εμάς μια τεράστια διάκριση και γι΄ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τάσος Καντούτσης: «Από την αρχή ξέραμε πως όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς. Οι δύο μέρες που μεσολάβησαν από το παιχνίδι με το ΕΪΡΕ έκαναν πολύ καλό στον τομέα της ψυχολογίας. Ηρεμήσαμε και προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δε θέλουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη που μας στοίχισαν στους προηγούμενους αγώνες. Οφείλουμε να διώξουμε το άγχος και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όλα τα παιδιά διψάμε γι΄ αυτή την πρόκριση, καθώς θα είναι μεγάλη τιμή να αντιπροσωπεύσουμε την Ελλάδα στα τελικά του EURO».

.