Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το τρίτο ημίχρονο από τον αγώνα Εθνικού Αστέρα - Πανθρακικού

ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αρκετά έντονα ζούσε τον αγώνα ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης. Μάλιστα, ετοίμαζε διπλή αλλαγή την στιγμή που δόθηκε το πέναλτι υπέρ της ομάδας της Κομοτηνής. Σαν ελατήριο πετάχτηκε τότε από την θέση του και έτρεξε στον δεύτερο διαιτητή για να τις ακυρώσει, περιμένοντας την εξέλιξη της εκτέλεσης που προφανώς τον οδήγησε να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του.

Τα καλά λόγια περίσσευαν στην συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών. Ο Παντελίδης ευχήθηκε καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους του Αστέρα, ενώ ανάλογες ήταν οι δηλώσεις και του Νίκου Παντέλη. Ο τελευταίος θεώρησε πέταμα δύο βαθμών την ισοπαλία της ομάδας του. Όσο για τον Παντελίδη; Απαντώντας σε ερώτηση του «thrakisport» για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Κομοτηνής, υποστήριξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που αδικείται από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, εντοπίζοντας το πρόβλημα κυρίως στα εκτός έδρας ματς.

Άργησαν να κοιμηθούν οι παίκτες του Πανθρακικού την παραμονή του ματς στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή. Μετά το δείπνο, μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012. Ωστόσο, στο ημίχρονο ο προπονητής τους έστειλε να δουν την συνέχεια στα δωμάτιά τους. Ήταν όμως τέτοια η εξέλιξη του αγώνα, που αποδείχθηκε θρίλερ, που είχε ως αποτέλεσμα κανείς να μην έχει κοιμηθεί πριν τα μεσάνυχτα. Άλλωστε, στο τέρμα του Τοροσίδη ακούγονταν η λέξη «γκοοοολ» από όλα τα δωμάτια, οπότε καταλαβαίνετε. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά έπρεπε να κοιμηθούν νωρίς καθώς μέσα στη νύχτα άλλαζε και η ώρα και οι παίκτες έχαναν μια ώρα ύπνου.

Περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Καισαριανής, χτισμένο πάνω στους βράχους, σε κάτι νταμάρια. Ελάχιστοι ήταν οι «κομοτηναίοι», κυρίως συγγενείς και φίλοι κάποιων παικτών, που μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους μετά το τέλος του αγώνα και μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για το αεροδρόμιο. Λόγω της αλλαγής της ώρας αλλά και των ωρών έναρξης, η αποστολή δεν επέστρεψε στην Κομοτηνή με την καθιερωμένη πτήση μέσω Αλεξανδρούπολης αλλά με αυτήν προς Καβάλα, που πέταγε από την Αθήνα μια ώρα πιο αργά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή δεν ακολούθησε στην επιστροφή ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης. Μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, τους συνεχάρη, τους έδωσε ρεπό για την Δευτέρα και τους αποχαιρέτισε πριν φύγει το πούλμαν της αποστολής για το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο «γάμος» με τον Πανθρακικό ήταν τόσο ξαφνικός, που παρέμεινε στην Αθήνα να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες και να μαζέψει τα πράγματά του, τα οποία θα χρειαστεί στο προσεχές διάστημα στην Κομοτηνή. Θα βρίσκεται πάντως την Τρίτη στην Θράκη, ξεκινώντας την προετοιμασία της ομάδας για τους επόμενους, εξαιρετικά δύσκολους, αγώνες.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/