Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πανθρακικός θα στείλει στην… Βέροια τον Ουζουνίδη;

Φήμες ότι πιθανή νίκη της ομάδας της Κομοτηνής θα στείλει τον Αλεξανδρουπολίτη πρώην προπονητή της Ξάνθης στην «βασίλισσα του βορρά», που αναζητά νέο τεχνικό…

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Μετά την απόλυση του Μάκη Χάβου από τον πάγκο της Βέροιας, τη θέση του νεαρού τεχνικού έχει πάρει ο Νίκος Καρύδας και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν κοιτούν για λύσεις στον πάγκο, με τον όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός παραιτήθηκε από την πάγκο της Ξάνθης, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Προτάσεις υπάρχουν από την Κύπρο, όμως στο κόλπο φαίνεται πως έχει μπει και η Βέροια. Το κακό με την "βασίλισσα" είναι πως έχει "κακή" προϊστορία όσον αφορά τους προπονητές, αφού κάθε σεζόν αλλάζει 3-4, κάτι που προβληματίζει τον Ουζουνίδη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από το αποτέλεσμα του αγώνα της Βέροιας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, που ξεκινά σε λίγα λεπτά. Και εμείς μένουμε να αναρωτιώμαστε πώς κατάφεραν να μπλέξουν σε μια είδηση που αφορά πρωτίστως την Βέρροια οι νομοί Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου μαζί...