Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κλειστό κι άδειο το κοινωνικό παντοπωλείο της Κομοτηνής

Βρίσκεται στο χώρο της δημοτικής αγοράς και υποτίθεται ότι θα στήριζε άπορες οικογένειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μόνο οι πινακίδες που υπάρχουν θυμίζουν την παρουσία του κοινωνικού παντοπωλείου που είχε δημιουργηθεί με πολύ μεγαλεπήβολα σχέδια να στηρίζει άπορες οικογένειες αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Όπως θα πει ενώ ρωτήθηκε σχετικά ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης είναι κάτι που δεν οργανώθηκε σωστά και εξαιτίας αυτού κατάντησε να μην είναι βιώσιμο. Η δημοτική αρχή είναι ξεκάθαρη αν δεν είναι βιώσιμο δεν θα το επαναλειτουργήσει. «Το σκεπτικό είναι ότι δεν μπορεί να κοροϊδεύουμε τον κόσμο μοιράζοντας φιλανθρωπία και υποσχέσεις δεξιά και αριστερά και αν επιβαρύνουμε τελικά τους υπόλοιπους δημότες με ένα ατελέσφορο και ανεπαρκές μέτρο τον όλο θεσμό.

Αν μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε σωστά, θα το λειτουργήσουμε. Αν όχι, θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε μέσω των κοινωνικών μας φορέων όπως το κάνουμε ήδη αυτούς τους μήνες και όπως γινόταν και από τις παλαιότερες διοικήσεις, εκεί που υπήρχε πραγματική δυνατότητα υποστήριξης», διευκρινίζει ο ίδιος ο δήμαρχος που δέχεται καθημερινά πολλά και πιεστικά αιτήματα στήριξης οικογενειών.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/