Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Συνεχείς επαφές με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, προκειμένου να επισπευσθεί ο σχεδιασμός της Ξάνθης της επόμενης περιόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ώστε να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας η οποία υπολογίζεται για τις αρχές Ιουλίου. Ο νεαρός τεχνικός έχει συνεχείς επαφές με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, προκειμένου να επισπευσθεί ο σχεδιασμός της Ξάνθης της επόμενης περιόδου. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ των δύο ανδρών ήταν και αυτό του τεχνικού επιτελείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διοικητικές πηγές της ΠΑΕ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν εξέφρασε αντίρρηση στην παραμονή των ατόμων που πλαισίωναν το προπονητικό τιμ, κάτι που σημαίνει ότι με εξαίρεση τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από το σύλλογο, δεν θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο συγκεκριμένο κομμάτι.


Διπλά στην οικογένεια Αντεφέμι

Πέντε ημέρες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Αντεφέμι και άπαντες στην Ξάνθη παραμένουν συγκλονισμένοι. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Χρήστος Πανόπουλος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του άτυχου Νιγηριανού, ο οποίος στον έναν χρόνο που αγωνίστηκε στην Ξάνθη αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία.

Το τι ακριβώς θα πράξει ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης δεν έχουν γίνει γνωστό, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να διαθέσει στην οικογένεια του μέρος του τριετούς συμβολαίου του.

Επιπλέον, πηγές από την ΠΑΕ αναφέρουν το καθιερωμένο φιλικό με τους Παλαιμάχους (θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου) θα διεξαχθεί στη μνήμη του Αντεφέμι.

οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης επιστρέφουν στις προπονήσεις την 4η μέρα του Πάσχα, μαζί και το Xanthi Reds (εκτός απροόπτου)
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/