Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Γεμάτοι οι δρόμοι αλλά περιορισμένες αγορές στην Αλεξανδρούπολη

Αναθερμάνθηκε αλλά δεν κάλυψε την αναδουλειά των τελευταίων μηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Μπορεί η πασχαλινή αγορά να αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη,ωστόσο, δεν αρκεί για να...καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε πίσω της η αναδουλειά των τελευταίων μηνών!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Στάθη Μακρίδη η κίνηση στα κατάστημα της πόλης δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς τις προηγούμενες μέρες επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί να βγει στην αγορά.

Κρεοπωλεία, οπωροπωλεία κι εμπορικά καταστήματα έσφυζαν σήμερα, Μ. Σάββατο από "ζωή" και κόσμο, όμως, οι αγορές ήταν περιορισμένες...Τα απολύτως απαραίτητα..

Σε ό,τι αφορά στα κρεοπωλεία, οι αγορές των επαγγελματιών του κλάδου ήταν φέτος μειωμένες σε σχέση με το 2010 ενώ οι περισσότεροι ξεπούλησαν τα προϊόντα τους σε χαμηλές τιμές.

Αναφορικά τώρα με τα υπόλοιπα καταστήματα, το...ταμείο θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, κοινή διαπίστωση ήταν ότι την τελευταία στιγμή, το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο.

Τα ψώνια μπορούν να συνεχιστούν για όσους δεν έχουν ξοδέψει ακόμη το Δώρο Πάσχα, την Τρίτη, καθώς την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Δέλτα Τηλεόρασης:





Πηγή:   http://evros-line.blogspot.com/