Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φινάλε με Άρη σήμερα για την Ξάνθη

Φιλοξενεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα Πηγάδια, σε κρίσιμο για αυτήν αγώνα

ΤΟ PREGAME
ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Με αρκετές απουσίες θα παρουσιαστεί η Skoda Ξάνθη στον Κυριακάτικο αγώνα (17/4, ώρα 7 μμ, ΕΤ3) με αντίπαλο τον Άρη στα Πηγάδια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές του. Έτσι λοιπόν οι Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Μπούγκα, Κιντάνα, Αντεφέμι, Τζάγκυ και Γκσπούρνινγκ θα απουσιάζουν είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω τιμωρίας. Στα θετικά είναι ότι ο Θόδωρος Βασιλακάκης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και εκτός απροόπτου θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση στον χώρο του κέντρου, δίπλα στον Κώστα Φλίσκα.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να δούμε μια διαφορετική εντεκάδα, στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Skoda Ξάνθη, αφού θα δώσει χρόνο σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες, αλλά και το χειροκρότημα του κοινού για τις προσπάθειές τους. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στην Καβάλα, επιστρέφουν και οι Κομεσίδης και Σουάνης, ο οποίος ήταν ο σκόρερ των 2 τερμάτων στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Από την άλλη μεριά ο Άρης του Σάκη Τσιώλη θα έχει και αυτός αρκετές απουσίες, αλλά θα είναι η μόνη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που θα έχει ανάγκη του τρείς βαθμούς και έτσι θα υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από πλευρά των Θεσσαλονικιών, που ταξιδεύουν στην Ξάνθη με πολύ κόσμο, καθώς ο Άρης εξασφάλισε 1200 εισιτήρια! Έτσι λοιπόν απόντες θα είναι οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας και οι τιμωρημένοι Τόχα και Φατί, αλλά και ο Κόκε που έφυγε από την ομάδα.

Για την προϊστορία, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για τις δύο ομάδες στα Πηγάδια, αφού τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και οι δύο έχουν από μια νίκη στα Πηγάδια, ενώ τα άλλα δύο αποτελέσματα έληξαν ισόπαλα.

Πιο αναλυτικά:

2006-07 Skoda Ξάνθη - Άρης 1-1 (Λαμπριάκος - Κόκε)

2007-08 Skoda Ξάνθη - Άρης 0-2 (Σιστόν, Νάτσο Γκαρσία)

2008-09 Skoda Ξάνθη - Άρης 1-1 (Αγκάλι - Κάλβο)

2009-10 Skoda Ξάνθη - Άρης 2-1 (Μαρσελίνιο, Έλιγκτον - Τζόνσον)

Η αποστολή της Skoda Ξάνθη: Βρονταράς, Λυμπερόπουλος, Βασιλακάκης, Καριόκα, Καζάκης, Καθάριος, Κομεσίδης, Κατόνγκο, Μάνταλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Μπέρτος, Σουάνης, Στιούαρτ, Πόι, Σταθάκης, Τσουμάνης, Σάντος, Φλίσκας, Μαρσελίνιο.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Νέτο, Σακάτα, Μίσελ, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Καζναφέρης, Πορτίγια, Μπομπαντίγια, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Καστίγιο.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/