Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Επισκέψεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στην Ροδόπη

Σε ΚΑΠΗ, Νοσοκομείο και Δημοτική Αγορά Κομοτηνής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Επισκέψεις ενόψει των εορτών του Πάσχα στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης  πραγματοποίησε την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης μεταφέροντας τις ευχές του και συνομιλώντας με συμπολίτες του.

Αρχικά επισκέφθηκε το Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής όπου σε κλίμα οικείο μίλησε με τα μέλη που ήταν παρόντα για τα ενδιαφέροντά τους υποσχόμενος ότι μέσα από τον νέο του θεσμικό ρόλο θα προσπαθήσει να τους κάνει περήφανους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και συνομίλησε με τον διοικητή, Ηρακλή Χατζηνέστωρος για την πορεία του. Σχολίασε ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά από τη διοίκηση για τον εξορθολογισμό των δαπανών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κομοτηνής για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Κατά την παρουσία του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο επισκέφθηκε τις κλινικές για να μεταφέρει τις ευχές του σε προσωπικό, ασθενείς και συνοδούς, αλλά και το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Το πρόγραμμά του στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με την καθιερωμένη επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής.

.