Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη: σε ποιους Θρακιώτες έκανε το τραπέζι ο Καραμανλής στην Ραφήνα;

Πραγματοποιήθηκε την
περασμένη Κυριακή και
συμμετείχε η λεγόμενη... 
"παρέα των μπλόκων"

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ Ο
ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;


Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την αποκατάσταση των σχέσεων της ΝΔ με την ελληνική κοινωνία και μάλιστα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον γενικής πολιτικής απαξίωσης, οι γνωστοί όμως «παραπολιτικοί» τρόποι επικοινωνίας καλά κρατούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μόλις πριν από λίγες μέρες είχαμε σαφέστατη τοποθέτηση «κύκλων» του τέως Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή υπέρ της στάσης που τηρεί ο Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με το ζήτημα της «συναίνεσης», τουλάχιστον όπως αυτό τίθεται από την κυβέρνηση. Αυτή ήταν η αφορμή για να ξαναγίνουν τα γνωστά πλέον σχόλια για τον μελλοντικό ρόλο Καραμανλή, ενός ανθρώπου που όπως λένε οι ίδιοι «γνωστοί κύκλοι» μιλάει με όλους και παρατηρεί τα πάντα. Και μάλλον έχουν δίκιο.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το τραπέζι που έκανε ο τέως Πρωθυπουργός στην Ραφήνα, σε κάποιους εκ των αγροτοσυνδικαλιστών οι οποίοι είχαν ανοιχτή επαφή με το Μαξίμου κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ. Στο τραπέζι αυτό, της περασμένης Κυριακής, ο Καραμανλής, έχοντας στο πλάι του τους Αλέκο Κοντό, και Τάκη Παπαγιαννίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Θανάση Κοκκινούλη, τον Χρήστο Τσιτσιρίγκο, τον Στέλιο Χλωρό, τον Πάνο Αραμπατζή αλλά και τους αγροτοσυνδικαλιστές της ΣΕΚΕ από την Ξάνθη.

Τόσο το κρασί όσο και τα φαγητά βοήθησαν να χαλαρώσει η παρέα των «μπλόκων» και γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές των περασμένων αγροτικών κινητοποιήσεων εξιστορήθηκαν ενώπιον του Καραμανλή. Έτσι η παρέα της «περασμένης δεκαετίας» είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει από πρώτο χέρι τον ίδιο τον Καραμανλή να ισχυρίζεται πως «μ’ αυτό το πολιτικό σύστημα εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση».

Μάλλον επέλεξε την πλέον κατάλληλη παρέα για να το πει, αφού όλοι οι συνδαιτυμόνες έχουν πλέον μόνο αναμνήσεις…


Πηγή:  http://www.larissanet.gr/