Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Από το Αγρίνιο η νέα επίθεση του Πεταλωτή στον ΣΥΡΙΖΑ


«Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ως Γκοτζαμάνηδες τους λεγόμενους αριστερούς», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την Αιτωλακαρνανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την τακτική των «αντισυγκεντρώσεων» που φέρνουν στις μνήμες «την εποχή των Γκοτζαμάνηδων», στηλίτευσε από το Αγρίνιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη με ομιλητή τον ίδιο.

«Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ως Γκοτζαμάνηδες τους λεγόμενους αριστερούς», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος απαντώντας στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν υπήρχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχική ομάδα που οργάνωσε την αντισυγκέντρωση, επικαλέστηκε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έδώσε ονόματα τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατέχουν αιρετές θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο της Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας.

Ο κ. Πεταλωτής συμμετέχει σε εκδήλωση της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Πράσινος Τουρισμός και εναλλακτικές πηγές ενέργειας στο Αγρίνιο και έξω από το κτίριο όπου διεξάγεται η εκδήλωση είναι συγκεντρωμένη μία ομάδα νεαρών, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης όμως δεν έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής επεισόδια.

«Είναι τραγικό οι συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, όλο αυτό το διάστημα την ώρα που κάνει μια πραγματική προσπάθεια να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, κάποιοι οι οποίοι δεν είναι οι γνωστοί ειρηνικοί και "Αγανακτισμένοι'' πολίτες, αλλά κομματικοί εγκάθετοι δυστυχώς του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιλέξει να ασκεί μία δήθεν αριστερή πολιτική, η οποία ουσιαστικά είναι φασίζουσα, προσπαθώντας να ματαιώσουν τέτοιες συγκεντρώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία δεν έχει μόνο χρώμα μαύρο, έχει δυστυχώς και το χρώμα συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πεταλωτής και ανέφερε ότι μέσα από ιστολόγια διάβαζε ότι ματαίωσε την επίσκεψή του στο Αγρίνιο.



Πηγή:  http://www.newpost.gr/