Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κομοτηναίος πήγαινε να συναντήσει την γυναίκα της ζωής του όπως την γνώρισε στο facebook αλλά… το φυσά και δεν κρυώνει

Η απογοήτευση
του επιχειρηματία 
συνδυάστηκε με
την οργή και τους
χώρισε η αστυνομία
του... αεροδρομίου

                        ΔΙΑΒΑΣΤΕ
            ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα της ζωής του στους φίλους του γνωστός επιχειρηματίας της Κομοτηνής κολλημένος με το facebook που το τελευταίο διάστημα είχε κάνει add σε μια κοπελιά από την Αθήνα που δεν την γνώριζε, αλλά είχε πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες, αλλά κυρίως και με όσα μηνύματα του έγγραφε. Συμφωνούσε μαζί της σχεδόν σε όλα -όπως έλεγε- στις μουσικές επιλογές της, τα βίντεο που κατέβαζε και γενικά με το χαρακτήρα που άφηνε να ξεδιπλωθεί Κάποια στιγμή πολύ πρόσφατα αποφάσισε να κατεβεί να την γνωρίσει από κοντά. Η κοπελιά του έγραψε συγκεκαλυμμένα ότι λίγο έχει αλλάξει σε σχέση με την φωτογραφία της και ότι τον περιμένει με λαχτάρα και χαρά.

Για να την γνωρίσει καλύτερα στο αεροδρόμιο στις αφίξεις μέσα στον κόσμο που συνήθως περιμένει του είπε ότι θα κρατά μια μεγάλη ανθοδέσμη. Πράγματι ο Κομοτηναίος ετοιμάστηκε και ψυχολογικά για να γνωρίσει και να σφίξει στην αγκαλιά του το όνειρο των πόθων του και μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, αφού τακτοποίησε την βαλίτσα του κατευθύνθηκε στις αφίξεις όπου μάταια, ενώ χτένιζε με το βλέμμα του τον κόσμο έψαχνε να βρει την θεά του facebook. Kάποια στιγμή εντόπισε μια εύσωμη και άσχημη με τις πιο μέτριες εκτιμήσεις κυρία, με σπυριά σε όλο το πρόσωπο να τον φωνάζει με το μικρό του όνομα, αφού ο ίδιος ήταν αναγνωρίσιμος, αφού είχες βάλει αυθεντική φωτογραφία του. Η κυρία προφανώς είχε δανειστεί κάποια άλλη από το ίντερνετ μπορεί και φωτο μοντέλου και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούσε το «ότι λίγο είχε αλλάξει».

Ο άνθρωπος, αφού δεν έπαθε εγκεφαλικό από το πρώτο σοκ προσπάθησε να την αποφύγει, άρχισε όμως να τον φωνάζει με το όνομά του και να προσπαθεί να τον κερδίσει. Ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας έχασε την ψυχραιμία του, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ η ανθοδέσμη διαλύθηκε, πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας του αεροδρομίου για να τους χωρίσει, αφού δεν καταλάβαιναν τι συνέβη ξαφνικά μεταξύ των δύο ανθρώπων. Έτσι, δεν μπήκε καν στην Αθήνα, πήγε στο γκισέ, άλλαξε το εισιτήριό του κι επέστρεψε απογοητευμένος και ντροπιασμένος αυθημερόν στην πόλη μας.

Διηγήθηκε το περιστατικό στους φίλους του οι οποίοι και το μετέφεραν στο «Χ», ενώ το φυσά και δεν κρυώνει. Το πιο πιθανόν ήταν και τα στιχάκια, τα ευφυολογήματα, και όλα τα σχετικά που τον παραμύθιασαν, να ήταν από κάποια άλλη ιστοσελίδα αφού η κυρία έψαχνε τον καλό γαμπρό - κορόιδο από την επαρχία και επένδυσε σε μια τελείως ψεύτικη εικόνα.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/