Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο Εβρίτης που από την...οικοδομή βρέθηκε πρωταγωνιστής στο «Νησί»!!!

Ο Γιάννης Στάνκογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου και αποκάλυψε ότι στα 21 έπαιξε σε βιντεοκλίπ της Άντζελας Δημητρίου!!!
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ";
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ;
ΠΟΙΕΣ ΟΙ (ΤΡΕΙΣ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΕΣ;


Από την οικοδομή στο «Νησί»! Μπορεί σήμερα να είναι επιτυχημένος ηθοποιός, αλλά ο Γιάννης Στάνκογλου στα 37 του χρόνια έχει περάσει από πολλές δουλειές… Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο έχει εργαστεί ως οικοδόμος, ως μπάρμαν και ως… μπασκετμπολίστας! Θέλετε και άλλα; Στα 21 του πρωταγωνίστησε σε βίντεο κλιπ της Άντζελας Δημητρίου!!!

Αφού δοκίμασε όλα τα υπόλοιπα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική, γιατί του άρεσε αυτή η «τρέλα», ενώ δηλώνει «περήφανος» για τους Αγανακτισμένους του Συντάγματος, που «βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς»!

Σε αντίθεση με τον «Αντρέα» του «Νησιού» ο Γιάννης είναι ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος με ιδιαίτερο χιούμορ και έτοιμος -πια- να συγχωρέσει ακόμα και την απιστία.

Δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος με την σύζυγο του, για την οποία –προ γάμου- έφτασε μέχρι την Αμερική. «Έτσι είμαι εγώ, όταν νιώθω κάτι δυνατό δεν το αφήνω», λέει, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει δύο ακόμα αγάπες: Την κόρη του και τον Παναθηναϊκό!

Ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κλέφτες στου Ψυρρή: «Ήταν τέσσερα άτομα απέναντι από το σπίτι μου. Είχαν σπάσει ένα παράθυρο και προσπαθούσαν να κλέψουν μια τσάντα. Πάω πάνω από το κεφάλι τους και κάνοντας ότι πάω να βγάλω όπλο από την τσέπη τους λέω: Αφήστε την τσάντα και φύγετε», διηγείται, ενώ παραδέχεται ότι «ήταν μαλ*ακία, γιατί θα μπορούσα να πάθω τα χειρότερα»…


Πηγή:  http://www.star.gr/