Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή. Εντός έδρας ήττα από την Χαλκηδόνα

Προηγήθηκε 7 πόντους στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου και στο τέλος έχασε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Αυτοκαταστροφικές τάσεις έδειξε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος αν και βρέθηκε να προηγείται με 54-41 με το ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, στο τέλος γνώρισε την ήττα με 71-73 από την Χαλκηδόνα! Η ομάδα της Κομοτηνής έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ μέχρι το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, όπου η Χαλκηδόνα έπαιξε πιο ψύχραιμα και δίκαια πήρε τη νίκη στο τέλος!

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα φαινόταν πως θα ήταν ντέρμπι και εναλάσσοταν το προβάδισμα για τις δυο ομάδες. Ο ΓΑΣ από το ξεκίνημα του β΄ δεκαλέπτου είχε το προβάδισμα, στηριζόμενος κυρίως στις ενέργειες του εξαιρετικού Γεωργαντζά, ο οποίος αν και τραυματισμένος ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας του!

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ήταν πιο ψυχωμένος και κυρίως ψύχραιμος στις επιθετικές επιλογές αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε τραγικά για την ομάδα του Καμαράκη. Ο ΓΑΣ εγκλωβίστηκε στην άμυνα ζώνης που επέλεξε ο Γεροφώτης, δεν έβρισκε τη δίοδο προς τη ρακέτα και η αποβολή των Γεωργαντζά, Κουτσογιάννη με 5 φάουλ έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο της ομάδας! Το τέλος ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς με τους παίχτες της Χαλκηδόνας να μην αστοχούν στις βολές και τον Σιόνο να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με τρίποντο 45΄ πριν το τέλος!

ΓΑΣ Κομοτηνή- Χαλκηδόνα
Δεκάλεπτα: 18-18, 33-30, 54-41, 71-73

ΓΑΣ Κομοτηνή : Γεωργαντζάς 14(1 ), Μίκιτς 6(2), Ντίνας 12, Κουτσοβασίλης 9(2), Κουτσογιάννης 12, Βελή 12(2), Παπαγεωργίου, Μήτσου, Παρατσουκίδης, Χατζήμεμέτογλού Σαδήκ

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/