Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Αγιασμός των γραφείων του παλιού δημαρχείου Αλεξανδρούπολης

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ;

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΔΗ
ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;



Με την ευκαιρία της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου στα ανακαινισμένα γραφεία του κτιρίου της παλιάς Δημαρχίας, τελέσθηκε αγιασμός, την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 11, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου.


Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, της Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου, κ. Όλγας Ρενταρή, της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, κ. Γεωργίας Νικολάου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Χρυσόστομου Ξανθόπουλου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστου Γερακόπουλου, του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Αντώνη Βαμβακερού, του Αντιδημάρχου Φερών, κ. Νίκου Γκότση, εκπροσώπων της ΧΙΙ Μεραρχίας Στρατού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και του Λιμενικού.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Λεωνίδας Κίτσιος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου, κ. Απόστολος Γκιγκούδης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το κτίριο της παλιάς Δημαρχίας στεγάζει πλέον τις υπηρεσίες Καθαριότητας, την Πολεοδομία του Δήμου, καθώς και τη Διεύθυνση Πολεοδομιών, τα ΚΕΠ του Δήμου, τμήματα της ΚΕΠΑΔΑ, τμήματα των υπηρεσιών οικονομικού και διοικητικού του Δήμου και την Ανώνυμη Εταιρία του Δήμου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Λαμπάκης τόνισε ότι η αξιοποίηση του κτιρίου της παλιάς Δημαρχίας, ενός κτιρίου που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των υπηρεσιών του Δήμου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

.