Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Εβρίτης ξόδεψε ένα κάρο λεφτά για τις πλαστικές της ερωμένης του, αλλά αυτή μόλις έγινε κούκλα τον παράτησε!

Στα κρύα του λουτρού έμεινε ευκατάστατος θρακιώτης, αφού πρώτα η γκόμενα του έφαγε τα χρήματα

ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;



Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Από την πρώτη στιγμή που είδε την αλλοδαπή καλλονή Εβρίτης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έβαλε σκοπό της ζωής του, να την κατακτήσει έστω για μία νύχτα. Η προσπάθεια ξεκίνησε αμέσως και σύντομα είχε αποτέλεσμα, καθώς η καλλονή υπέκυψε όταν της έταξε λαγούς με πετραχήλια.

Η αρχή έγινε με το μίσθωμα του σπιτιού όπου διέμενε. Με τον καιρό, οι επαφές έγιναν πολύ πυκνές και αποκλειστικές, τα δώρα αυξήθηκαν, ώσπου κάποια στιγμή ο Εβρίτης υπέκυψε και χρηματοδότησε ακόμα και πλαστικές επεμβάσεις με τη σκέψη ότι αυτός και μόνο θα έχει τα τελικά οφέλη. Είχε πειστεί ότι ήταν ο άνδρας που η αλλοδαπή θα δένονταν για πάντα αποκλειστικά. Πλαστική στήθους, ανόρθωση γλουτών ήταν ορισμένες από τις επεμβάσεις δώρο. Οι κακές γλώσσες μάλιστα αναφέρονται σε πολλές ακόμα λεπτομέρειες των πλαστικών επεμβάσεων.

Σε λίγους μήνες η αλλοδαπή ερωμένη είχε γίνει αγνώριστη και ο εραστής της έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Η οικονομική του κατάσταση του επέτρεπε να κινείται άνετα και τα αισθήματά του για τη γυναίκα, όπως πίστευε, της ζωής του ήταν απεριόριστα. Μέρα με τη μέρα όμως η μεταμορφωμένη αλλοδαπή άρχισε να απομακρύνεται. Πότε πονοκέφαλος, πότε ατονία, πότε ανάγκη μοναξιάς, ζητούσε όλο και πιο συχνά από τον εραστή της να μην περνάει τα βράδια μαζί της.

Χρειάστηκε λίγες μόνο εβδομάδες για τον απομακρύνει τελείως από τη ζωή της. Πλέον περνάει αλλού τον ελεύθερο χρόνο της, καθώς οι επιτυχίες της μετά την ολική ανάπλαση σώματος είναι πάρα πολλές.
Αυτό που έμεινε στον ερωτοκεραυνοβολημένο Εβρίτη, είναι οι γλυκές αναμνήσεις. Όσο για το πόσα ξόδεψε, υπολογίζονται σε περισσότερα από 30.000 €. Φανταστείτε να μην βρισκόμασταν και σε περίοδο κρίσης.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/