Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Και επίσημα στην ιταλική Τρεντίνο ο Τζούριτς

Ο Εβρίτης παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα: φεύγει από την Ελλάδα και πάει στην κορυφαία ομάδα και το καλλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Στην πρωταθλήτρια κόσμου Τρεντίνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο βολεϊμπολίστας Δημήτρης Τζούριτς, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα. Ο MVP του Ολυμπιακού στις δύο τελευταίες σεζόν υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Η… αγάπη της Τρεντίνο με τον Τζούριτς ξεκίνησε την περίοδο 2009-2010, όταν ο νεαρός αντιμετώπισε την ιταλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον απέκτησε  από τους «ερυθρόλευκους», που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. 
Ο Τζούριτς, που είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Τρεντίνο στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Έρχομαι σε ένα σύλλογο υψηλότατου επιπέδου, που τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αναρριχηθεί στο διεθνές στερέωμα με τα αποτελέσματα που πήρε. Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο ιταλικό πρωτάθλημα. Επιτυγχάνοντάς το με τη μεταγραφή μου στην πρωταθλήτρια κόσμου, Ευρώπης και Ιταλίας, είναι σίγουρα η καλύτερη προοπτική που θα μπορούσα να έχω».
.