Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τι κρύβει ο καφές του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Σάββα Καρυπίδη;

Οι δυο πρώην συμπαίκτες στην Ξάνθη βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και οι φήμες φούντωσαν για συνεργασία

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ SKODA


Σάββατο μεσημέρι σε γνωστό καφέ της πόλης οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Σάββας Καριπίδης απολάμβαναν τον μεσημεριανό τους καφέ. "Πού το περίεργο;" θα πει κανείς. Και συμπαίκτες υπήρξαν στην Ξάνθη και καλοί φίλοι είναι οι δυο τους. Μέχρι εδώ καλά. Επειδή τυχαίνει αυτό το διάστημα η Skoda Ξάνθη να ψάχνει για βοηθό προπονητή, μας κίνησε την περιέργεια μήπως τελικά τρέχει τίποτα περισσότερο. Ο Σάββας Καριπίδης θεωρείται ένας καλός προπονητής που εργάστηκε με επιτυχία σε αρκετές ομάδες μικρότερων κατηγοριών, θεωρείται μάλιστα από τους περιζήτητους στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Από την στιγμή που έχει τις προϋποθέσεις ψάξαμε λίγο περισσότερο την υπόθεση και μάθαμε από κύκλους της ομάδας ότι κάτι τρέχει.


Η προχθεσινή συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Σάββα Καρυπίδη μόνο τυχαία και τυπική δεν ήταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Xanthi Reds οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν προτείνει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή, πρόταση την οποία φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Καρυπίδης δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική του απάντηση, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί εντός της εβδομάδας.


Ηταν στην Ξάνθη

Ουζουνίδης και Παπαδημητρίου το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν στην Ξάνθη άρα δεν είχαν ν΄ασχοληθούν με κάποια καινούργια περίπτωση προτεινόμενου παίκτη που δεν έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα. Ονόματα, βέβαια, κυκλοφορούν όπως πάντα σε τέτοιες περιόδους, αλλά δεν είναι αποτέλεσμα της δραστηριότητας αυτού του Σαββατοκύριακου.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τους διοικούντες την Ξάνθη να περιμένουν τις πρώτες απαντήσεις των μεταγραφικών τους στόχων. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των προσεχών ημερών, ο Γιάννης Παπαδημητρίου να ακούσει τα πρώτα «ναι» από τους «εκλεκτούς» του και να αρχίσει σιγά σιγά να συμπληρώνεται το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

φωτο: Μαρίνος Ουζουνίδης και Σάββας Καριπίδης υπήρξαν συμπαίκτες δεν αποκλείεται και συνεργάτες


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/