Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Και επισήμως στον... αέρα τα πλέι οφ του Πανθρακικού

Ανέστειλε τη λειτουργία της και η Ένωση Β'-Γ' Εθνικής


ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;


Μετά την ΕΠΟ και η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας προχώρησε σε αναστολή της λειτουργίας της για 15 μέρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ (στα οποία ως γνωστόν μετέχει ο Πανθρακικός) και τα πλέι άουτ της Β' Εθνικής, αλλά της Γ' Εθνικής και είναι εξαιρετικά αβέβαιο το πότε θα ολοκληρωθεί το παζλ των ομάδων που θα απαρτίζουν τις εθνικές κατηγορίες την επόμενη σεζόν.


Η σχετική ανακοίνωση:

«Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., αναστέλλει τη λειτουργία της.

Είναι αυτονόητο ότι η Ένωσή μας καταδικάζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Οι πράξεις βίας στον αθλητικό χώρο εν γένει - όπου θα έπρεπε να κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα - προκαλούν κλίμα αποστροφής για τον ίδιο τον αθλητισμό καθώς και τον ήδη επιβαρυμένο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Ένωσή μας πιστεύει στην πιστή εφαρμογή και τήρηση των νόμων, και των πειθαρχικών διατάξεων, καθώς και στην απόδοση δικαιοσύνης από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Επίσης, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές των ομάδων και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, πεπεισμένοι ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αρωγή όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

.