Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αυτός είναι ο ιρακινός διακινητής που έστειλε στον θάνατο 9 άτομα

Εξακολουθεί να νοσγλέυεται φρουρούμενος και να μην συνεργάζεται με τις αρχές
Ποιος ήταν ο έλληνας συνεργός του, που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα;
Yπήρχε και 14ος που επέβαινε στο μοιραίο τροχαίο της Κομοτηνής και έφυγε αλώβητος;

                    ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Ο 25χρονος Ιρακινός που τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κομοτηνής, είναι τελικά ο διακινητής των οκτώ παράνομων μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους και των τριών που τραυματίστηκαν τη Δευτέρα, όταν το ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, ανετράπη στο ύψος του ανατολικού κόμβου Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού.

Ο νεαρός, στου οποίου την κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, δεν συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτότητα των ατόμων που επέβαιναν στο όχημα συνεχίζονται, και σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους, ο οδηγός – που επίσης σκοτώθηκε – ήταν συνεργός του διακινητή, 37 ετών, σεσημασμένος από υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, Γεωργιανής καταγωγής που είχε αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται στο αυτοκίνητο να επέβαινε και 14ο άτομο, καθώς σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αμέσως μετά το δυστύχημα, εθεάθη από το σημείο να απομακρύνεται ένας άνδρας.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/