Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αυτό είναι το σχήμα που ετοιμάζει ο Ουζουνίδης για την Ξάνθη

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η SKODA
TH NEA ΣΕΖΟΝ, ΟΠΩΣ
ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


                             ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
                             ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ
                             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ
                             ΑΠΟ ΤΟ XANTHIREDS


Ένα περίπου χρόνο πριν, επί Ολλανδικού εδάφους όταν η ομάδα προετοιμαζόταν για το περσινό πρωτάθλημα μια από τις συζητήσεις που είχαμε με τον τότε προπονητή της ομάδος Νίκο Κεχαγιά ήταν κατά πόσο μπορεί η ομάδα να παίξει το αγαπημένο του 4-4-2 ή να προσαρμοστεί σε αυτό που φαινόταν πιο εφικτό και αν θέλετε πιο προσαρμοσμένο στη Skoda Ξάνθη 4-2-3-1. Κακά τα ψέματα, με το υλικό που υπήρχε τότε η δεύτερη επιλογή φαινόταν μονόδρομος.

Προσέξτε δεν εξετάζουμε πιο είναι το καλύτερο σύστημα αλλά τι ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση αυτό που σου ταιριάζει είναι και το καλύτερο. Μπορεί να δούμε κάτι διαφορετικό φέτος; Αν θέλετε την ταπεινή μας άποψη – με τα ως τώρα δεδομένα – όχι! Η ομάδα θα προσαρμοστεί σε αυτό που έχει και δεν το λέμε εμείς, το ξεκαθάρισε από την πρώτη κιόλας μέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, διευκρινίζοντας ότι οι προπονητές δεν πρέπει να έχουν εμμονές σε συστήματα αλλά να δημιουργούν ανάλογα με το υλικό που έχουν, γι αυτό θεωρούμε ότι με το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα θα άλλαζε κάτι.


Μέχρι σήμερα η ομάδα έχει αποκτήσει 5 ποδοσφαιριστές, δεδομένης και της απόκτησης Ντάνι, 6. Κάποιοι από αυτούς αποκτήθηκαν για βασικοί – καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο – και με τον κορμό που έμεινε από πέρυσι αυτή τη στιγμή μας βγαίνει μια εντεκάδα όπως αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία του κειμένου. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα με την απόκτηση ενός φουλ μπακ σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικό χαφ. Τότε μπερδεύει το πράγμα και μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί και με διαφορετικό τρόπο. Ο Μαρκόφσκι παίζει άνετα και με δεύτερο επιθετικό και από κει και μετά, ψάξτε να βρείτε ποιος μπορεί να μείνει έξω στους 3 ή τους 4 παίκτες του κέντρου.

14 Ιουλίου σήμερα και ακριβώς ένα χρόνο πριν η Skoda Ξάνθη ανακοίνωνε την μεταγραφή του Κατόνγκο ενώ μια ημέρα αργότερα έφτανε στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης ο αδικοχαμένος Αντεφέμι. Με αυτές τις δυο κινήσεις η ομάδα έφτανε τις 6 μεταγραφές, στα ίδια επίπεδα δηλαδή με τώρα.


Y.Γ: Εκείνη η ψυχή ο Αλ. Σαΐφι τι γίνεται; Κανένα νέο;

ΥΓ.1: Το αργότερο μέχρι την Κυριακή αναμένεται στην Ξάνθη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/