Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Δουλεύει πάνω στο πλάνο του ο Ουζουνίδης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη με τον Εβρίτη προπονητή να καταστρτώνει τα σχέδιά του
 
       ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
 
 

Πολλά και διάφορα είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο site της ομάδας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μέσα σε αυτά, αναφέρθηκε και στο τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα, θέτοντας ως βάση το 4-4-2 και το 4-3-3 με κάποιες παραλλαγές και αναλόγως με τα παιχνίδια. Με τα σημερινά δεδομένα δεν βγαίνει. Από τη στιγμή όμως που ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πάει σίγουρα για τρεις μεταγραφές, εκ των οποίων οι δύο στα χαφ, τότε το πράγμα αλλάζει. Υπάρχει καιρός μέχρι τότε, οπότε υπομονή.


Άρχισε να το δουλεύει

Από τώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δουλεύει στην τακτική πάνω σε αυτό που έχει στο μυαλό του. Πίεση, σωστή κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας πάντα τους παίκτες του σε ευθεία και ζητώντας σωστές τοποθετήσεις, ήταν το κύριο μενού στην χθεσινή προπόνηση. Όταν χρειάστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του κάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και ατομική κριτική. «Ξέρω ότι είστε κουρασμένοι, πρέπει όμως να βγει σωστά η άσκηση. Δεν θέλω σουτ, είναι νωρίς ακόμη, να πλασάρετε» έλεγε στους παίκτες του, ενώ ασχολήθηκε ιδιαίτερα και με όσους αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή. «Αν περνάει έτσι η μπάλα στα χαφ την βάψαμε» είπε χαρακτηριστικά.


Το έχει ο Μάρκο

Δεν έχασε ούτε μια τελική προσπάθεια ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Όσες φορές βρέθηκε απέναντι από την εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ποσοστό ευστοχίας 100% παίρνοντας αρκετά μπράβο από τον προπονητή του και σκορπώντας χαμόγελα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην χθεσινή προπόνηση στα Πηγάδια. Αρκετά εύστοχος ήταν και ο Δημήτρης Σουάνης που δέχτηκε και τα πειράγματα του Μαρίνου Ουζουνίδη. «Κουράστηκες Δημήτρη; Όταν η μπάλα μπαίνει στο πλεκτό είναι ωραία όμως».

Τέλος, στο μέτωπο των τραυματιών, Πόι και Ντίκα ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα με τον Αργεντινό να μπαίνει σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων.


Παραλειπόμενα

Γέλιο προκάλεσε στους παίκτες η ατάκα του Ουζουνίδη όταν ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε λάθος κάποια από τις ασκήσεις που του είχε δείξει νωρίτερα. «Βραζιλιάνος είναι δεν καταλαβαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Πολύ δουλειά και για τους τερματοφύλακες είχε η χθεσινή προπόνηση. Ο Αλέκος Μαλαδένης κυριολεκτικά τους έβγαλε το λάδι. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετοί πλέον και τουλάχιστον δυο από αυτούς θα αποχωρήσουν σύντομα.

Το πιθανότερο είναι πως αύριο, οι παίκτες της Ξάνθης, θα απολαύσουν το δεύτερο ρεπό τους από την μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Αν και δεν ξεκαθάρισε ακόμα

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/