Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ανανεώνει ο Κουτσόπουλος, κοντά και σε Κολοτούρο ο Πανθρακικός

Κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης στον πορτιέρο ενώ o πρώην κεντρικός αμυντικός του Θρασύβουλου είναι ένα βήμα πριν έρθει στην Κομοτηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Κουτσόπουλου, ο οποίος αναμένεται να είναι κάτοικος Κομοτηνής και την ερχόμενη σεζόν.


Η πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός ήταν σαφώς μειωμένη σε σύγκριση με τις περσινές του αποδοχές, όπως γίνεται στις περισσότερες ομάδες ελέω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, ωστόσο ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες, συμφώνησε να παραμείνει στην Κομοτηνή. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση έπαιξε και η παρουσία του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας , όπως και η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπο του 33χρονου πορτιέρο.

Αντίθετα με τον Κουτσόπουλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουν στην Κομοτηνή οι Νατσούρας, Τζιωρτζιόπουλος, Αρσενίεβιτς, Περπερίδης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η παραμονή των Ζησόπουλου, Βαγγελόπουλου, Σουλτανίδη.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην Κομοτηνή, ενισχύοντας τους πρασίνους. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση έχει οριστεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο στο Κικίδειο.


Κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής βρίσκεται ο Πανθρακικός σύμφωνα με το www.football-league.gr , καθώς ο Γιάννης Κολοτούρος (φώτο) , που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Θρασύβουλο, είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση των ¨πρασίνων¨ και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις τόσο με τον ίδιο όσο και με άλλους ποδοσφαιριστές (Σκλιοπίδη, Στάθη, Συλιγαρδάκη). Ο Κολοτούρος είναι κεντρικός αμυντικός ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, 26 ετών και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Θρασύβουλου


Αντίθετα, δύσκολα θα μείνουν στην Κομοτηνή οι Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος και Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Και οι δύο φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά ανανέωσης που τους έγινε αν και δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα και να παραμείνουν στην Κομοτηνή.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/