Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Βγήκαν τα πρέσινγκ της Ξάνθης στο ματς με την Ν. Σαλαμίνα

Για τα δυο κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, αυτό του αριστερού μπακ και εκείνο του μέσου επιθετικού, οι εξελίξεις αναμένονται ανά πάσα στιγμή

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ SKODA


Το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ήταν σίγουρα δυνατότερο τεστ σε σχέση με αυτό κόντρα στην ομάδα νέων. Ένα τεστ που βγήκαν περισσότερα συμπεράσματα αν και υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά. Τόσο στο δέσιμο της ομάδας -όσον αφορά το ρυθμό και την τακτική- όσο και στην διαμόρφωση του ρόστερ. Για τα δυο κενά που υπάρχουν του αριστερού μπακ και του μέσου επιθετικού, οι εξελίξεις αναμένονται ανά πάσα στιγμή.

Αρεσε για ακόμη μια φορά

Αν και νωρίς ακόμη ο παίκτης που δείχνει πολύ καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να αποτελέσει και βασική επιλογή είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο νεαρός άρεσε για ακόμη μια φορά και με κάποιες ενέργειές του ξεσήκωσε τον κόσμο που παρακολουθούσε τη φιλική αναμέτρηση. Καλά στοιχεία με πρωτοβουλία στο παιχνίδι του έδειξε και ο Ντίκα στην πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα της Ξάνθης.

Ευχαριστημένος ο Ουζουνίδης

Ο νεαρός τεχνικός δε συνηθίζει να μιλάει πολύ στους παίκτες του. Στα λίγα που ανέφερε έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια συνυπολογίζοντας και την κούραση των παικτών του. «Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος πήγαμε καλά κάναμε σε μεγάλο βαθμό αυτά που είπαμε βγήκαν τα πρέσινγκ μπροστά. Έχουμε βέβαια δουλειά ακόμη». Αμέσως μετά τους αντάμειψε ανακοινώνοντάς τους το"ιδιόμορφο" ρεπό αφήνοντάς τους ελεύθερους από χθες το πρωί -μετά την προπόνηση- μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Ταξίδι Αστραπή
Ταξίδι Αστραπή πραγματοποίησε ο αρχισκάουτερ της Ξάνθης Κώστας Κωνσταντινίδης που βρέθηκε στα Πηγάδια την Τρίτη. Μάλιστα το απόγευμα παρακολούθησε και το φιλικό, πριν αναχωρήσει χθες το πρωί με προορισμό την Αθήνα. Σίγουρα η επίσκεψή του στην Ξάνθη δεν είχε να κάνει με την αγωνία του να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδος


Πηγή:   http://xanthireds.blogspot.com/