Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Και επίσημα ο Γιάννης Χρήστου στον Πανθρακικό

Θα συνεχίσει την καριέρα του στην κομοτηναίικη ομάδα ο παίκτης, που είναι προσωπική επιλογή του Σάββα Παντελίδη

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ


Στην ομάδα της Κομοτηνής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Χρήστου, όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Πανθρακικός.


Ο Χρήστου είναι προσωπική επιλογή του Σάββα Παντελίδη και αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σταύρου Τζιωρτζόπουλου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Κυριακή 31 Ιουλίου».


Σύντομο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Γιάννης Χρήστου γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1981 στο Νομό Λακωνίας. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Χαλκηδόνας με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 πραγματοποιώντας 12 εμφανίσεις.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα 4 χρόνια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής (52 εμφανίσεις) αλλά και σε αγώνες του κυπέλλου UEFA και Intertoto. To 2006-2007 φόρεσε την φανέλα του Μεσσηνιακού (Β! Εθνική) και την επόμενη χρονιά αυτή του Πιερικού.

Την σαιζόν 2008-2009 υπέγραψε στον Διαγόρα Ρόδου όπου στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε συμπλήρωσε 46 αγώνες πρωταθλήματος για να ακολουθήσει η ομάδα των Τρικάλων την περασμένη χρονιά.

Συνολικά έχει 52 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής κατηγορίας και 139 αγώνες για το πρωτάθλημα της Β! Εθνικής.

.