Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση Κοντού στον Ξυνίδη με αφορμή το κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείο Ξάνθης

Μετακομίζει και θα λειτουργεί πλέον στην Κομοτηνή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας στον βουλευτή της ΝΔ και σε αντίθεση με δηλώσεις του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΝΤΟΥ



"Σε δήλωση του, στο Κανάλι 6, τον Μάιο του 2011, ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κλεισίματος του Στρατολογικού Γραφείου». Υποστήριζε, δε, με απύθμενο θράσος ότι η παρέμβασή μου με σχετική ερώτηση στη Βουλή δεν ήταν παρά «σενάρια καταστροφολογίας» κι «επιστημονικής φαντασίας».

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, τα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» κατά τον κ. Ξυνίδη, έγιναν πραγματικότητα και ο ίδιος εμφανίζεται για μία ακόμη φορά ανενημέρωτος, αναξιόπιστος και ανίκανος να προστατεύσει τα συμφέροντα της περιοχής μας.

Αντί να κινητοποιηθεί από τις φήμες που υπήρχαν κι επιβεβαιώνονταν ανεπίσημα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε λασπολογία εναντίον μου και επέδειξε καταστροφική αδιαφορία για τα προβλήματα του Τόπου μας.

Προς επιβεβαίωση των όσων εγκαίρως επεσήμανα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα χειρότερα που έρχονται, επισυνάπτω τη σχετική επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προς κάθε ενδιαφερόμενο, που αναφέρεται στην άμεση διακοπή λειτουργίας του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης και την μεταστάθμευσή του σε κτήριο της Κομοτηνής.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για μία ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντός της για την περιοχή μας."

.