Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Συλλήψεις ημεδαπών για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας στον Έβρο

Ενας 18χρονος αφαίρεσε από αυτοκίνητο καραμπίνα και ραδιοκασετόφωνο, ένας άλλος 39χρονος εκλεψε από καλώδια μέχρι μπαταρίες και τροχούς

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας


Συνελήφθη προχθές (7-1-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι, απογευματινές ώρες της 6-1-2012, αφού εισήλθε σε περιφραγμένο κτήμα, παραβιάζοντας την συρμάτινη περίφραξή του, αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. που βρισκόταν εντός αυτού μια κυνηγητική καραμπίνα, που κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης του, ένα ραδιοκασετόφωνο και διάφορα καλώδια.

Πλησίον του κτήματος ανευρέθη το αφαιρεθέν όπλο, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ κάτω από εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν εντός της αυλής του δράστη, βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη προχθές (7-1-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι, παραβίαζοντας την είσοδο γεωργικής αποθήκης, εισήλθε εντός αυτής και αφαίρεσε έναν (1) ηλεκτρικό τροχό, καλώδια μπαταρίας αυτοκινήτου και διάφορα εργαλεία, τα οποία ανευρέθησαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
 
.