Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Θετική πρώτη εικόνα του Πανθρακικού στο πρώτο φιλικό

Τα συμπεράσματα του
τεχνικού της ομάδας από
το πρώτο τεστ κόντρα στη
Νέα Σαλαμίνα χθες το απόγευμα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ


Οι Ακρίτες επικράτησαν 2-0 των Κυπρίων στο φιλικό του Σαββάτου (30/07) και ο Σάββας Παντελίδης έβγαλε θετικά συμπεράσματα.

Αναλυτικά είπε:

«Η ομάδα εδώ και μια εβδομάδα έχει αρχίσει την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται καθημερινά 2 φορές την εβδομάδα και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν. Τα φιλικά παιχνίδια, ειδικά αυτή την περίοδο, είναι για να δίνεις ανάσες στην ομάδα καθώς ένα παιχνίδι όσο επίπονο και κουραστικό και αν είναι, δίνει ευχαρίστηση στους ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε στην αφετηρία της προετοιμασίας, έχουμε κόψει μόλις την κορδέλα, ξέρουμε ότι μας περιμένει αρκετή δουλειά αλλά όλοι μας θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα αναχωρεί την Τρίτη για τα 3-5 Πηγάδια όπου και θα μείνει για 12 μέρες. Στόχος μας αυτό το διάστημα θα είναι η τακτική, το χτίσιμο της φυσικής κατάστασης και η σύσφιξη των σχέσεων ώστε να γίνουμε μια γροθιά».

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας Θόδωρος Σαββάκης, Τάσος Καραολάνης, ενώ απόντες ήταν οι Μανώλης Λιαπάκης, Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Θωμάς Βλάχος και Λουίς Άλβες καθώς πραγματοποίησαν το πρωί προπόνηση.

Η αναχώρηση για τα Τρία Πέντε Πηγάδια θα γίνει την Τρίτη (02/08) στις 07:30 από το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

.