Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Νέο συμβούλιο στον τους φοιτητές του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας

Ολοκληρώθηκε η 18η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ομίλου

ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
ΠΟΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.;


Με την ανάδειξη του Ερχάν Μολλά σε νέο πρόεδρο ολοκληρώθηκε η 18η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ομίλου Νέων Φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ορίστηκε ο Ερδάλ Χουσεϊν και γραμματείς οι Ετζε Τζινγούρ και Αχμέτ Χασάν.

Στην συνέλευση έγινε ο απολογισμός του έργου από τον απερχόμενο πρόεδρο Ιρφάν Τσακήρ, ο οποίος παρουσίασε τη δράση του συλλόγου κατά την περίοδο 2010-2011. Τη συνέλευση ακολούθησε η διεξαγωγή εκλογών του ομίλου και η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Μετά την διεξαγωγή των εκλογών αλλά και των αρχαιρεσιών το καινούριο Δ.Σ. του Ομίλου Νέων Φοιτητών είναι το εξής: πρόεδρος: Ερχάν Μολλά, αντιπρόεδρος: Χασάν Εμίν, αντιπρόεδρος: Γιουτζέλ Εμίνογλου, γεν. γραμματέας: Σεβηλάι Καρά Ιμπραχή, ταμίας: Νεβζάτ Τσολάκ, μέλος υπεύθυνος αθλητικών διοργανώσεων: Ελβίν Ντελί Αλή Οσμάν, μέλος υπεύθυνος συντονιστικών επιτροπών: Ισμαήλ Αχμέτ, μέλος υπεύθυνος Μ.Μ.Ε και Δημόσιες Σχέσεις: Ουμίτ Χαλίλ Ιμπράμ, μέλος υπεύθυνος για πολιτισμικές εκδηλώσεις: Ερτζάν Νιζάμ.

Στην ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν: πρόεδρος: Ριντβάν Μολλά, αντιπρόεδρος: Ιρφάν Τσακήρ, β’ αντιπρόεδρος: Ολτζάι Χουσείν.

.