Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στο επιχειρησιακό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος ο Παπανδρέου λόγω της φωτιάς στον Έβρο

Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ



Το συντονιστικό επιχειρησιακό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη ανά την Ελλάδα και κυρίως αυτήν στον Έβρο.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τασούλας και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Θεόδωρος Μπούφης.

Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24ώρων, καθώς και για τις επιχειρήσεις των επίγειων και εναέριων δυνάμεων.

Επίσης, ενημερώθηκε για την υποδοχή των ευρωπαϊκών πυροσβεστικών δυνάμεων, που έχουν δεχθεί το αίτημα της χώρας μας για συνδρομή στα πύρινα μέτωπα, την ετοιμότητα και τη διάθεσή τους στους τόπους των επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες όλων των πυροσβεστών, που επιχειρούν ακατάπαυστα, στα μέτωπα των πυρκαγιών, σε ολόκληρη τη χώρα.

Μετά την επίσκεψη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής δήλωσε:

«Ο πρωθυπουργός ήρθε εδώ σήμερα, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της Πολιτείας, πρώτα από όλα, και ταυτόχρονα για να δώσει τα συγχαρητήριά του στον αρχηγό και σε όλα τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και σε όλους τους εθελοντές πολίτες, οι οποίοι συνδράμουν με κάθε τρόπο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη χώρα».

Ο κ. Παπουτσής κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και τις Αρχές σε ετοιμότητα, καθώς το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο.
.