Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

«Τα θέλω του Ουζουνίδη»


Τι επιθυμεί ακόμα
ο προπονητής της Skoda Ξάνθη;

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τα κενά της Ξάνθης κάνουν "μπαμ" από μακριά. Δεν χρειάζεται κανείς να δει όλα τα φιλικά για να καταλάβει πού θέλει η ομάδα ενίσχυση. Δεν είναι μυστικό πλέον ότι από αυτά που ζήτησε ο προπονητής απομένουν πλέον δύο κενά. Ένας επιτελικός μέσος και ένα δεξί χαφ. Είμαστε σίγουροι ότι αν έμπαινε το δίλημμα να διαλέξει έναν από τους δυο, αυτός θα ήταν ο επιτελικός μέσος. Το πράγμα φωνάζει από μακριά. Θέλει κάποιον να πηγαίνει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, να συνδέει τις δυο γραμμές και να τροφοδοτεί σωστά τους συμπαίκτες του. Κατά την άποψή μας αυτός ο παίκτης θα έπρεπε να ήταν πρωτοκλασάτος και η πιο ηχηρή μεταγραφή της ομάδος για φέτος το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι το προσπάθησε με τον αμφιλεγόμενο Χουσείνοβιτς και το ότι χάλασε η συγκεκριμένη μεταγραφή ίσως να ήταν και για καλό. Όπως αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντινίδης ψάχνει να βρει -εάν δεν το χει βρει ήδη- κάτι ανάλογο. Όσο παίρνουν οι μέρες τα κασέ πέφτουν….αυτό ας μην το ξεχνάμε.


Δεν θέλουμε δεξί χαφ;

Θέλουμε, πρώτον για να απελευθερώσει τον Πόι που είναι χρησιμότερος σαν δεύτερος επιθετικός ή από πίσω και δεύτερον γιατί μπορεί να μην αντέξει το φορτίο ο άπειρος αλλά κατά τα άλλα πολύ καλός Βλαχοδήμος. Εάν πάλι δεν αποκτήσει τελικά παίκτη για αυτήν την θέση -ένα ενδεχόμενο που γνωρίζει ήδη ο προπονητής- δεν θα είναι και καταστροφή.


Ρεπό στις διπλές

Σαν κομάντο δουλεύουν οι παίκτες της Ξάνθης. Κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά ακατάπαυστα. Όσοι υπολόγιζαν σε ρεπό μετά την Κύπρο απογοητεύτηκαν, τουλάχιστον σταμάτησαν οι διπλές προπονήσεις μια και από αυτήν την εβδομάδα θα προπονούνται μια φορά την ημέρα.


"Το τζάμπα πέθανε"

Με ανακοίνωση της, η Skoda Ξάνθη κάνει γνωστό στους φιλάθλους οτι η τιμή εισιτηρίου με την MANISASPOR θα είναι 10 €. Ο αγώνας είναι δωρεάν για τους κατόχους διαρκείας.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/