Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σούπερ Λίγκα για... γέλια: Ξεκινά κανονικά το πρωτάθλημα!

Μόλις πριν από λίγο ελήφθη η απόφαση για το νέο πρωτάθλημα, που ξεκινά σε... τρεις ώρες

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ



Παρά τις αντιδράσεις των περισσοτέρων ΠΑΕ και την γενική κατακραυγή, η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί κανονικά, έστω και... κουτσουρεμένη!
Η επιθυμία των περισσοτέρων ΠΑΕ, να μετατεθεί η πρώτη αγωνιστική σε δύο εβδομάδες από τώρα δεν έγινε δεκτή από την διοργανώτρια αρχή.
Ένα από τα εμπόδια ήταν και η ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που βάσει της σύμβασης θα πρέπει να καταβάλει η Λίγκα στη NOVA, σε περίπτωση που δεν μεταδίδονταν παιχνίδια τον Αύγουστο.
Μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων και των υπευθύνων της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να μην διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική. Έπρεπε όμως να φτάσουμε λίγες ώρες πριν το πρώτο “σφύριγμα” της περιόδου, όταν και οι ομάδες ειδοποιήθηκαν – εκτός από αυτές των οποίων τα παιχνίδια αναβλήθηκαν – ότι η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί.
Βάσει προγράμματος λοιπόν στο “Γεντί Κουλέ” θα γίνει η πρώτη σέντρα του φετινού πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να υποδέχεται (19:15, NS3, NewsIt) τον Ατρόμητο, ενώ στους “Ζωσιμάδες” ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί (21:15, NS2, SNewsIt) τον Αρη.
Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κέρκυρα. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Εργοτέλη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την SKODA Ξάνθη.
 
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/8) η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης, για την Κυριακάτικη αναμέτρησης της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 
Οι «Ακρίτες» γυμνάστηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Πηγάδια και στην συνέχεια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Αλτιπαρμακόφσκι, Ντάνι Φράγκα, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι, Πόι, Στάσιακ, Βιβιάνι, Βάλλα, Βασιλακάκη, Βλαχοδήμο, Γκατσολάρι, Καζάκη, Κομεσίδη, Λυμπερόπουλο, Μάνταλο, Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, Σουάνη και Σταθάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντίκα και Λαζαρίδης, όπως και ο ανέτοιμος Φλίσκας και οι Τσουμάνης, Λοντίγκιν, Ζαρόπουλος και Γκσπούρνινγκ. Η αποστολή της Skoda Ξάνθης θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) στις 17:00.
 
.